|   | 
  • Aladağlar?da yaban keçisini avlayan avcı yakalandı


    Aladağlar?da yaban keçisini avlayan avcı yakalandı
    Kayseri?nin Yahyalı ilçesi sınırlarında yer alan Aladağlar Milli Park alanında yaban keçisi avlayan bir avcı yakalandı. 2 yavrusu olduğu tespit edilen yaban keçisinin ise avlanmanın ardından kesilerek parçalara ayrılmış derisi, kemikleri ve etine el konuldu.

     
    Aladağlar Milli Parkı?nda Doğa Koruma ve Milli Parklar görevlilerince kaçak avcılık yapan bir kişi yakalandı. 

    Şahsın yaban keçisini avlayarak parçaladığı belirlendi. Nesli tükenmek üzere olan yaban keçisinin parçalanmış olan deri, kemikleri ve etine el konuldu. Avcı, jandarmaya teslim edildi. Kaçak avlanan şahıs hakkında yasal işlem yapılırken, nesli tükenmek üzere olan yaban keçisi ve diğer hayvan türlerinin avlanması yasak olduğu bildirildi. 

    Yaban hayvanların izinsiz avlanmasıyla ilgili cezalar ağır olmasına karşın birçok avcının avlanmasına devam ettiği ifade ediliyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.