|   | 
  • Altın fiyatları dibe vurdu


    Altın fiyatları dibe vurdu
    Kayseri'de Hülya Kuyumculuk işletmesinin sahibi Ömer Uğur, altın piyasasını değerlendirdi.


    Kayseri'de 25 yıldır kuyumculuk alanında faaliyet gösteren Ömer Uğur, altın piyasasında ki değişkenliği ve durgunluğu değerlendirdi. 

     
    Piyasaların durma noktasına geldiğini ifade eden Uğur, "Yaz sezonunun sona ermesi, gurbetçi hemşehrilerimizin izinlerinin sona ermesi ve düğün sezonunun bitmesi altın piyasasını durgunlaştırdı. Bunlara birde günlük yaşantımızda ki terör olayları, siyasi belirsizlik, banka kredilerinin yükselmesi gibi olumsuzluklarda eklenince işler iyice zora girdi" şeklinde konuştu.
     
    Altın düşer mi çıkar mı ? Sorusuyla sık sık karşılaştığını ifade eden Ömer Uğur, altın ve dövizde ki ani reflekslerin işlerini olumsuz yönde etkilediğini belirtti. 
     
    Vatandaşlar alımdan çok, satma eğiliminde
    Müşterilerin genellikle altın bozdurmaya geldiğini ifade eden Uğur, "İnsanlar genelde altınlarını satmaya geliyorlar. Onlarda da tedirginlik var. İnsanlar altın almaya korkuyor. Piyasalar seçime odaklandı. Bu durgunluğun seçim sonuna kadar devam etmesini bekliyorum. Seçimler inşallah vatanımız ve milletimiz için hayırlı olur. Ümit ediyorum piyasalar seçimden sonra düzelir"  dedi.

    Haber: Faruk Karakaş
     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.