|   | 
  • Altın Üzdü Dolar Sevindirdi


    Altın Üzdü Dolar Sevindirdi

    Son yılların en güvenli yatırım aracı olarak görüle altında düşüş yaşanırken dolar fiyatları adım adım yükselişini sürdürüyor.
    Serbest piyasada geçtiğimiz hafta bin 341 dolara kadar yükselen altının onsu bu haftadan itibaren bin 320 dolarlar seviyesine geriledi.
    Gram altın fiyatları ise 127-128 liralardan 125 liraya, çeyrek altında 208-210 liradan 205 liraya kadar geriledi.
    Altın fiyatlarındaki düşüş hem düğün yapacakları hem de yatırım için altın almayı düşünen vatandaşları sevindirdi.
    Fiyatlardaki düşüş, sarraflar tarafından da olumlu karşılanıyor. Fiyatların aşırı yükseldiği dönemlerde piyasadaki tedirginliğinde etkisiyle esnaf satış yapamamaktan şikayet ediyor.
    Altındaki düşüşün aksine dolar fiyatlarındaki küçük ama istikrarlı artış dikkat çekiyor. Geçen hafta 2.94 lira seviyelerinde olan dolar, bu haftadan itibaren 2,96 seviyelerine ulaştı. Dolardaki istikrarlı artışın önümüzdeki günlerde de devam edeceği, altındaki düşüşün ise daha fazla yaşanmayacağı yönünde piyasalarda beklenti hakim.



    Etiketler Altın

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.