|   | 
  • Altının yukarı doğru yükselişi devam edebilir


    Altının yukarı doğru yükselişi devam edebilir
    Rusya-Ukrayna Savaşı başladı. Savaşla birlikte ons altın fiyatı 1949 Dolar seviyesini görerek 13 ayın zirvesine yükseldi. Döviz kurlarında da yukarı yönlü seyir izleniyor.

    Aylardır gerginlik içerisinde olan Rusya ve Ukrayna arasında beklenen savaş başladı. Savaşın ardından altın fiyatları da yükselişe geçti. Ons altın fiyatı ise 1949 dolar seviyense gelerek son 13 ayın zirvesine çıktı. 
     
    Sarraf İhsan Gülderdi, altın piyasasında yaşanan gelişmeleri anlattı. Savaşın altın üzerinde etkili olduğunu vurgulayan Gülderdi, “Bildiğiniz üzere dün Rusya Devlet Başkanı ülkede 1 ay olağan üstü hal ilan etti.  Bu gece itibariyle de Ukrayna’ya hava harekâtı başladı. Savaşın başlamasıyla ons altın fiyatları yukarı yönlü harekete geçti. Ons fiyatı 1900 Dolar seviyesinden 1940 Dolar seviyesine kadar yükseldi.  Altında yüzde 6’lık bir yükseliş gözlendi. Savaşın devam etmesi halinde altının yukarı doğru yükselişi de devam edebilir” diye konuştu. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.