|   | 
  • Amazon, sohbet robotu Q’yu duyurdu!


    Amazon, sohbet robotu Q’yu duyurdu!
    Amazon, iş dünyasındaki müşterilere yönelik olarak geliştirdiği yapay zeka tabanlı sohbet robotunu, Amazon Q'yu duyurdu.

    Bu adım, teknoloji devlerinin arasında yer alan OpenAI, Microsoft ve Google gibi şirketlerin "sohbet robotu" yarışına Amazon'un da katıldığını gösteriyor.
     
    Amazon Q, şirketlerin kurumsal sistemlerinde bulunan verilere ve uzmanlığa erişerek, acil sorulara anında ve ilgili cevaplar alınmasına, sorunların hızlı bir şekilde çözülmesine ve içerik oluşturulmasına yardımcı olacak. Yapay zeka destekli bu sohbet robotunun yıllık kullanıcı başına başlayan bir ücretle sunulacağı belirtiliyor, ki bu ücret yıllık 20 dolar civarında olacak.
     
    Amazon'un açıklamalarına göre, bu sohbet robotu, bir şirketin geniş ihtiyaçlarını karşılamak adına son derece gelişmiş bir durumda. Örneğin, bir firmanın logosunu değiştirmesi gerekiyorsa, Amazon Q bu konuda öneriler sunabilecek yetenekte.
     
    Ayrıca, bir şirket temsilcisi röportaj verdiğinde, bu röportajın özeti saniyeler içinde oluşturulabilir. Reklam projeleri için önerilerde bulunma, yazılımlar için kod derleme ve hata ayıklama gibi görevleri başarabiliyor. Ayrıca, e-posta yazma ve toplantı raporları oluşturma gibi yeteneklere de sahiptir.
     
    Haber: Talha Sürmen




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.