|   | 
  • Anaokulu öğrencilerine satranç takımı


    Anaokulu öğrencilerine satranç takımı
    Kayseri Valiliği, 'Satrançla Büyüyorum' projesi kapsamında 54 anaokulundaki öğrencilere satranç malzemesi dağıttı.

    Kayseri Valiliği, 'Satrançla Büyüyorum' projesi kapsamında 54 anaokulundaki öğrencilere satranç malzemesi dağıttı.

    Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Başbakanlık Tanıtım Fonu, Türkiye Satranç Federasyonu ve Satrançla Büyüyorum Kulübü Derneği tarafından Kayseri Valiliği öncülüğünde ortaklaşa yürütülen proje çerçevesinde eğitim alan 54 anaokulu öğretmenine katılım belgeleri dağıtıldı.

    Vali Yardımcısı Baha Başçelik, satranç gibi düşünceyi, zekayı geliştirici bir sporu geliştirmek maksadıyla anaokulu seviyesinde düzenlenen projenin büyük önem taşıdığını ifade etti. Başçelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, okullar ve veliler ile el birliği içerisinde çocukların derslerdeki başarılarının yanında sosyal ve sportif alanda da başarılı olmalarını desteklediklerini hatırlatarak, satranç gibi zekayı geliştiren bir sporu küçük yaşlarda sevdirmenin çocukların geleceği açısından da özel önem taşıdığına işaret etti.

    Konuşmaların ardından, Melikgazi Anaokulu öğrencilerine satranç malzemeleri Vali Yardımcısı Başçelik tarafından dağıtılarak, satranç eğitimi alan 54 öğretmene de katılım sertifikaları verildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.