|   | 
  • Apartman Yöneticileri Tek Çatı Altında Toplandı?


    Apartman Yöneticileri Tek Çatı Altında Toplandı?
    Bina yönetimi ile ilgili bilincin ülke çapında yaygınlaştırılmak amacıyla kurulan Apartman Site ve İş Merkezi Yöneticileri Derneği (ASİYODER), Kat malikler Kanunu ve Bina yönetim konusunda Kamuoyu ve sektörü bilinçlendirmek için Apartman, site ve iş merkezi yöneticileri ile Bina Yönetimi alanında hizmet veren firmaları tek çatı altında toplamayı hedefliyor.

     Dernek Başkanı Harun BAYIRDAR,  Kat Mülkiyeti Kanunu ve  Bina Yönetimi Alanında, kamuoyunu ve sektörü bilinçlendirmek için sektör temsilcileriyle birlikte kurduğumuz  ASİYODER?de amacımız,   Apartman,  Site ve iş merkezi Yöneticilerini ve sektörde faaliyet gösteren Bina yönetim firmalarını  bilgilendirme, Bina Yönetim alanında faaliyet gösteren firma temsilcilerini bünyesinde toplayarak üyeleri arasında birlik, beraberlik ortamı oluşturmak ve sektörel bazda güç birliği tesisi ile üyeler arası dayanışmayı sağlamak, Kat Mülkiyeti Kanunu ile ilgili bilinçlendirmeyi amaç edinmek, ülke çapında etkin ve verimli işgücü oluşturulmasında katkı sağlanması, Bina Yönetimi alanında kaynak israfının önlenmesinde katkıda bulunmaktır.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.