|   | 
  • Asamoah Gyan ligde 412 gün sonra golle tanıştı


    Asamoah Gyan ligde 412 gün sonra golle tanıştı

    Kayserispor'un Ganalı yıldızı Asamoah Gyan, bu sezon ilk defa golle tanışırken, ligde tam 412 gün sonra yeniden gol sevinci yaşadı. 
    Bu sezon ligde ilk golünü sonradan oyuna dahil olduğu Akhisarspor maçında atan Asamoah Gyan, tam 412 gün sonra ligde gol sevinci yaşadı. Süper Lig'de son golünü 2017-18 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nda Fenerbahçe ile 30 Ekim'de İstanbul'da oynanan maçta kaydeden Ganalı yıldız ardından uzun bir sessizliğe gömüldü. Türkiye Kupası maçlarında gol sevinci yaşayan ancak, ligde bir türlü gol atamayan Asamoah Gyan, Kayserispor forması ile ikinci lig golünü Akhisarspor'a atarak tam 412 günlük hasretini bitirdi. Asamoah Gyan, Türkiye Kupası'nda ise Yeşil Bursaspor, Van Büyükşehir Belediyespor ve Pazarspor takımlarına toplam 3 gol atmıştı. 

    Deniz bir döndü pir döndü

     Deniz Türüç, sakatlığı atlattıktan sonra takıma bir döndü pir döndü. Deniz, Akhisarspor maçında önce sahaya sonra tribüne çıktı. 
    Spor Toto Süper Lig'in 16.haftasında sahasında Akhisarspor ile karşılaşan Kayserispor'da ilk 11'de sahaya çıkan ve 85 dakika oyun alanında kalan Deniz Türüç, galibiyet sonrası adeta kendinden geçti. 
    Maçın bitiş düdüğü ile takım arkadaşlarına sarılarak 3 puanın coşkusunu yaşayan Deniz Türüç, sonrasında kuzey kale arkasına gitti. Burada takım arkadaşları ile birlikte "Güzeller içinde bir seni seçtim" ve "Pınarbaşı Burma Burma" şarkıları eşliğinde coşan Deniz Türüç, son olarak da tribüne çıkıp taraftarlar ile birlikte "Böyle oynayın canımızı verelim" sloganı attı. 
    Deniz Türüç, ligin 6.haftasında oynanan Konyaspor maçı sonrasında sakatlanmış ve uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. 3 hafta önce yeniden sahalara dönen Deniz Türüç, Kayserispor'un son 2 galibiyetinde mücadelesi ile önemli rol oynadı. 

     

    Kayserispor ilk kez peşpeşe kazandı

    Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasını kayıpsız geçen Kayserispor, ilk kez üst üste maç kazandı. 
    Bu sezon başarı çıtasını üst seviyelere çekmek isteyen ancak ligin ilk 14 haftalık bölümünde hiç de iyi neticelere imza atamayan Kayserispor, son 2 haftada 6 puan toplayarak kümede kalmak adına büyük bir hamle yaptı. Önce Kasımpaşa'yı deplasmanda 3 golle mağlup eden Kayserispor, sonrasında sahasında Akhisarspor'u tek golle yenmeyi başardı. 2 maçta 6 puan alarak ligde 13. sıraya çıkan Kayserispor, bu sezon ilk kez üst üste 2 maç kazandı. 
    5 galibiyet 
    Kayserispor, bu sezon 1.haftada sahasında Antalyaspor'u 2-0, ligin 4. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-2 ve ligin 10.haftasında sahasında Sivasspor'u 2-0 yenmeyi başarmıştı. Sarı Kırmızılılar, ligin 15.haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-0, son olarak da ligin 16.haftasında sahasında Akhisarspor'u 1-0 yendi. 
    Kayserispor 16 hafta sonrasında 5 galibiyet 3 beraberlik 8 mağlubiyet alarak 18 puan topladı ve puan tablosunda 13. sıraya kadar yükseldi. 

     

    Kayserispor kalesini gole kapattı

    Kayserispor, Süper Ligin en çok gol yiyen takımı iken kalesini gole kapatmayı başardı. 
    Spor Toto Süper Lig'de 14.hafta sonunda bu sezon kalesinde en çok gol yiyen takım hüviyetinde bulunan Kayserispor, son 2 maçında kalesini gole kapattı. Sarı Kırmızılılar, ligin 15.haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda oynadığı ve ligin 16.haftasında Akhisarspor ile sahasında oynadığı müsabakada gol yemedi. 
    Kasımpaşa'ya 3, Akhisarspor'a 1 gol atan ve hanesine 6 puan yazdıran Kayserispor, 4 gol de averaj düzeltmiş oldu. Sarı Kırmızılılar, ligin 16.haftası sonunda 14 gol atarken kalesinde ise 24 gol gören bir ekip olarak -10 averaj ile puan tablosunda 13.sıraya yükseldi. 

     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.