|   | 
  • ASKERİ ALANDAKİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI


    ASKERİ ALANDAKİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 2. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı içerisine ve çevresine yapılan yatırım ve hizmetler için açılış töreni düzenlendi.

     2. Hava İkmal Bakım Merkezi'nin (HİBM) yeni yapılan nizamiyesinin önünde düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile 2. HİBM ve Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tümgeneral Ali Demiral'ın yanı sıra belediye yöneticileri ve askerî erkan katıldı.

    2. HİBM Komutanlığı ile Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokol gereği, birliğin çevresinde 5 bin 400 metre uzunluğunda aydınlatmalı çevre duvarı, ana giriş ve lojman nizamiyeleri, birlik içerisine 68 bin metrekare asfalt yol yapımı, çelikten mamul nöbetçi kuleleri, kameriyeler, çevre duvarı ve aydınlatma sistemleri, TOKİ lojmanlar bölgesine açık spor sahası, çocuk parkı, tartan pist ve yaya yürüyüş yolları yapımı gerçekleştirildi. Ayrıca, KASKİ tarafından 2 bin 765 metre içme suyu şebekesi yenilenirken 466 metre uzunluğunda da kanalizasyon hattı yapıldı.

    KARTAL KAVŞAĞI YENİLENDİ, TALAS VE HİSARCIK YOLU GENİŞLETİLDİ

    Yapılan çalışmalar kapsamında ayrıca, Kartal Kavşağı baştan aşağı yenilenerek trafik akışı ve yol geçişleri yeniden düzenlendi. Bunlara ilave olarak Kartal Kavşağı'ndan başlayarak hem Talas yolu hem de Hisarcık yolu üzerindeki askeri arazi 15 metre geriye çekildi ve her iki bulvar da genişletildi. Gerek Kartal Kavşağı'na gerekse de yol kenarlarına uygulanan peyzaj ve yeşillendirme çalışması ile de farklı bir estetik görünüm kazandırıldı. 

    DEMİRAL'DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

    Askeri birliğin çevresindeki görüntü kirliliğini ortadan kaldıran ve etkin bir güvenlik ortamı oluşmasını sağlayan bu çalışmalardan dolayı 2. HİBM Komutanı Hv. Plt. Tümg. Ali Demiral tarafından, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye bir teşekkür plaketi takdim edildi. Tümg. Demiral, ayrıca, çalışmalara katkı sağlayan belediye yöneticilerine de uçak maketi hediye etti. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.