|   | 
  • Ataş’tan Çifte Kuşatma


    Ataş’tan Çifte Kuşatma
    Bir yandan şehir merkezinde bir yandan da ilçelerde çalışmalar yürütüyor

    Millet İttifakı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

    Bir yandan şehir merkezinde vatandaşlar, esnaflar, dernekler ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen Ataş, bir yandan da ilçe ziyaretleri yaparak ilçe sakinlerinin sorunlarını dinliyor.

    Bu kapsamda Nakliyeciler Sitesi, Develililer Derneği, Hunat Çarşısı, Lokantacılar ve Pastacılar Odası, Sarraf ve Kuyumcular Odası gibi esnaf yoğunluklu temaslarda bulunan Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ataş, toplumun her kesiminin sıkıntılı bir süreç yaşadığına dikkat çekerek çözüm önerilerini aktardı.

    Bütün görüşmelerde ekonomik krizin gündemin ilk maddesi olduğuna vurgu yapan Ataş, toplumun derdine derman olacak projeler geliştireceklerini ifade etti.

    “AYRIMCILIK YAPMAYACAĞIZ”

    Şehir merkezindeki seçim çalışmalarının yanı sıra ilçelere de giden ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ataş, hiç ayrımcılık yapmadan ilçelerde topyekün kalkınmayı sağlayacaklarını söyledi.

    Bünyan’ın Akmescid, Karatay, Elbaşı ve Ekrek mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Ataş, ilçeler ile şehir merkezi arasındaki makasın kapanmasını sağlayacak hizmet ve yatırımlar gerçekleştireceklerini kaydetti.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.