|   | 
  • Atılay Canel: “İlk maçı kazanmak güzeldi”


    Atılay Canel: “İlk maçı kazanmak güzeldi”
    Süper Lig’e 3-0’lık Yeni Malatyaspor galibiyetiyle başlayan Karagümrük’te Teknik Sorumlu Atılay Canel maçın ardından konuştu. Lige galibiyetle başlamanın güzel olduğunu söyleyen Canel, orta sahaya takviye yapacaklarını da söyledi.

    Süper Lig’e 36 yıl aradan sonra dönen ve ilk lig maçında Yeni Malatyaspor’u Zukanovic, Sobiech ve Sabo’nun golleriyle 3-0 mağlup eden Karagümrük’te Teknik Sorumlu Atılay Canel, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Yeni sezonun hayırlı olmasını dileyen Canel, “İnşallah sakatlıksız ve sağlıklı bir lig olur. Biz buraya renk katmaya geldik. İlk maçı kazanmak güzeldi. Hedefimiz bu ligde tutunup bir daha Süper Lig’e çıkmayı beklememek. Seneye de Avrupa Kupaları’na katılmayı hedefliyoruz. Bu maçta eksiklerimiz vardı, bu eksikleri de iyi bir şekilde analiz ederek dersimize çalışacağız ve önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız” dedi.
    Yeni transferlerin iyi bir performans sergilediğini ve istekli futbol ortaya koyduklarını da söyleyen Canel, Karagümrük’te transferin bitmediğini ve orta sahaya takviye yaparak bu bölgeyi güçlendirmek istediklerini sözlerine ekledi.

    Hamza Hamzaoğlu: “Karagümrük hak etti”

     

    Süper Lig’in ilk haftasında Karagümrük deplasmanında 3-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu maçın ardından yaptığı açıklamada, Karagümrük’ü tebrik ederken, “Bu mağlubiyetten çıkaracağımız kazanımlara bakmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.
    Süper Lig’in ilk haftasında ligin yeni ekibi Karagümrük ile deplasmanda karşı karşıya gelen ve sahadan 3-0’lık yenilgiyle ayrılan Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan Hamzaoğlu, “Bugün ilk maçımızı oynadık. Kazanıp başlamak istedik ama Karagümrük hak ettiği bir galibiyet aldı. Tebrik ediyorum. Erken bir gol yiyerek başladık maça. İlk yarıda golü çıkardığımız zaman oyun olarak takımım iyi bir duruş gösterdi. Pozisyonlar da yakaladık ama atamadık. İkinci yarıda rüzgarla birlikte eşitliği buluruz diye düşünürken kontradan ikinci golü yedik. Risk almaya başlayınca üçüncü gol geldi. Pozisyonları değerlendiremedik. Eksiklerimizi görme açısından iyi oldu. Kaybettiğimiz bu maçtan neler kazanabiliriz buna bakacağız ve önümüzdeki haftalara nasıl hazırlanacağımıza bakacağız” açıklamasını yaptı.

    Adil Gevrek: “Yenildik ama takımı iyi buldum”

    Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, 3-0 kaybettikleri Karagümrük maçı sonrası, “Ligin başında aslında konuşmamız lazım ama böyle basit penaltılar vermek de doğru değil. Yenilgiyi hakeme bağlamıyorum ama verilen penaltının asla penaltı olduğunu düşünmüyorum” dedi.
    Süper Lig’in 1. haftasında İstanbul deplasmanında Fatih Karagümrük’e 3-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor’da Başkan Adil Gevrek, mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sahadan 3-0'lık skorla yenilmelerine rağmen takımını iyi bulduğunu söyleyen Başkan Gevrek, “Öncelikle yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun. Ligimiz başladı. Sakatsız belasız bir lig olur. Pandemi devam ediyor kolay bir lig olmayacak. İnşallah Süper Lig’i hayırlısı ile bitiririz. Sezonun ilk maçını oynadık. Bugün iyi oynadık ama futbolda böyle sonuçlar var. Sezona her zaman iyi başlıyorduk ama bugün öyle olmadı. Sonu inşallah bizim için iyi olur. İlk maçlarda bu mağlubiyetler eksiklerimizi görmek adına önemli. Yapacağımız transferler var. 3-0 yenildik ama takımızı iyi gördüm” dedi.

    “Böyle basit penaltı verilmez”
    Sezona hakem hataları ile başladıklarını da belirten Gevrek, “Ligin başında aslında konuşmamız lazım ama böyle basit penaltılar vermek de doğru değil. Yenilgiyi hakeme bağlamıyorum ama verilen penaltının asla penaltı olduğunu düşünmüyorum. VAR var diyoruz ama yok. Çok basit bir penaltı. Ligin ilk haftalarında böyle hataların son bulmasını istiyoruz İlk maçta böyle olursa işimiz zor. Hakem hatalarının da az olduğu inşallah bir sezon olur. Bu kadar basit penaltıların verilmemesi lazım. Hakem hatasının ve sakatlıkların az olduğu lig olsun. Bugün yenildik ama maraton uzun. Camiamız rahat olsun, sakatlarımız var yapacağımız transferler var. Daha iyi bir takım olacağız” ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.