|   | 
  • Atmayın Dedikçe…


    Atmayın Dedikçe…

    Fuzuli tramvay durağına konan kuşlara yem verilmemesini içeren uyarı hala dikkate alınmıyor. Uyarıya rağmen önceden sadece yem atılan kuşlara şimdi beslenmeleri için bayat ekmekler konuluyor, plastik kaplarda su veriliyor.

    Bölgedeki yüksek gerilim hattı nedeniyle kuşların ve raylı sistem hattının güvenliğini sağlamak amacıyla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş tarafından konulan levhaya rağmen kuşları besleme işi daha da ileri boyuta taşındı. Önceden sadece yemlenen kuşlara şimdi de görüntü kirliliğine neden olacak şekilde bayat ekmekler atılıyor.

    Konuya duyarlı vatandaşlar ise işin abartıldığına vurgu yaparak, “Önceden sadece buğday taneleri ile beslenen kuşlara şimdi bayat ekmekler atılıyor, plastik kaplarda su veriliyor. Biz de kuşları seviyoruz ama ortaya çıkan tablo hiç de hoş değil. Kuşların can güvenliğini riske etmekle birlikte görünüm olarak da oldukça çirkin bir tablo ortaya çıkıyor. Üstelik bu bayat ekmekler ıslatılıp konulduğu için bu sıcak yaz günlerinde koku da yapıyor. Bunu yapan her kim ise bu işten bir an önce vazgeçmeli. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri de bir an önce tedbir almalı ve bu çirkin görüntüyü ortadan kaldırmalı” diye konuştu.

    ‘Yasak Ama Dinleyen Kim?’ demiştik

    kayseriilkhaber.com olarak daha önce de konuya dikkat çekmiş ve ‘Yasak ama dinleyen kim?’ başlığı ile verdiğimiz haberde uyarının dikkate alınmadığını ve kuşların ısrarla yemlendiğini dile getirmiştik. Aradan geçen zamanda ne vatandaşlar bu işten vazgeçti ne de Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş gerekli tedbirleri aldı. Bakalım bu işin sonu nereye varacak?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.