|   | 
  • Avcı: “Beşiktaş’ın vazgeçmeyen duygusu muhakkak sahaya yansıyacaktır”


    Avcı: “Beşiktaş’ın vazgeçmeyen duygusu muhakkak sahaya yansıyacaktır”
    Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Bence oyunun özeti; oyuncularım iştahlarını beceriye yansıtamadı. Bu süreçte tekrar kazanmak istiyorduk. Kazanamadık. Yarından itibaren yoğun olan haftaya hazırlanacağız. Ankaragücü’nü tebrik ediyorum" dedi.

    Süper Lig’in 8’inci hafta müsabakasında başkent temsilcisi MKE Ankaragücü deplasmanına konuk olan Beşiktaş sahadan 1 puanla ayrıldı. Ligde geçen 8 haftalık bölümde hiç deplasman galibiyeti bulunmayan Beşiktaş, Eryaman Stadında da deplasman galibiyetiyle tanışamadı. Lige kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş, gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisi öncesi karşılaştığı MKE Ankaragücü’yle 0-0 berabere kaldı. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında alınan sonuçtan dolayı üzgün olduğunu belirten Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Milli takım arası vardı, ondan önce son maçımızı içeride; duygusu, coşkusu fazla bir şekilde kazanmıştık. Milli takıma gidenler, dönenler, arada yaşanan sakatlıklar oldu. Ama o duygu, coşku, vazgeçmeyen, pes etmeyen duygusunu bugün itibariyle de sahaya yansıtmak istedik. Bence oyunun özeti; oyuncularım iştahlarını beceriye yansıtamadı. Bu süreçte tekrar kazanmak istiyorduk. Kazanamadık. Yarından itibaren yoğun olan haftaya hazırlanacağız. Ankaragücü’nü tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

    “Derbi maçlarının duygusu çok başkadır”
    Büyük umutlarla transfer edilen Tyler Boyd transferi ve gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisi hakkında gelen sorulara cevap veren Avcı, “Boyd, isteyerek aldığımız bir oyuncu. Lige de onunla başladık. Performanslarda inişler, çıkışlar elbette olacaktır. Bugün için soracak olursanız Boyd, kulübede 21’inci oyuncu olarak bulundu. Milli takımdan döndü; jetlacktan çıktı ve dün gece de serum yedi. Daha sağlıklı olsaydı bugün değerlendirebilirdik” şeklinde konuştu.
    ‘Haftaya Fatih Hoca’yla karşılaşacaksınız, neler hissediyorsunuz’ sorusuna Avcı, “Galatasaray’la karşı karşıya geleceğiz. Ben böyle bakıyorum, hayatım boyunca da böyle bakmaya devam edeceğim. Derbi maçlarının duygusu, ruhu, enerjisi çok başkadır. O maç çok başka olacaktır. Özellikle Beşiktaş’ın arması, rengi ve vazgeçmeyen duygusu muhakkak sahaya yansıyacaktır” şeklinde konuştu.

    Hayrettin Aksoy: “Son 20 dakikalık bölümde 10 kişi kaldıktan sonraki mücadeleleri takdire şayandı”

     MKE Ankaragücü Teknik Direktör Yardımcısı Hayrettin Aksoy, “Tam oyuna ortak olacakken kırmızı kart gördük” dedi.
    Çaykur Rizespor deplasmanı öncesi, Beşiktaş maçıyla taraftarı önünde moral depolamak isteyen MKE Ankaragücü, 10 kişi tamamladığı maçta 1 puan alarak tamamladı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısına cezasından dolayı MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Metin Diyadin katılamadı. Metin Diyadin yerine basın toplantısına katılan Teknik Direktör Yardımcısı Hayrettin Aksoy, “Çok güçlü bir takımla oynadığımızı biliyoruz. Bütün oyuncularımızın gösterdiği arzu, istek için tebrik ediyorum. Son 20 dakikalık bölümde 10 kişi kaldıktan sonraki mücadeleleri takdire şayandı. Tüm Ankaragücü taraftarına çok teşekkür ediyoruz. Yeniden bir ivme kazanacağımızı düşünüyorum. Maçın ilk bölümünde, ilk devrenin belli bölümlerinde Beşiktaş’a üstünlük sağladığımızı söyleyebilirim. Gol pozisyonuna girdik. Pozisyonda verdik ama biz daha üstündük. İkinci yarı başladıktan sonra Beşiktaş’ın üstünlüğü vardı. Ama tam oyuna ortak olacakken kırmızı kart gördük. Sonrasında çok büyük bir mücadele gösterdik ve Beşiktaş’tan 1 puan aldık” ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.