|   | 
  • Avcı: Önemli bir iş başardık


    Avcı: Önemli bir iş başardık
    FIBA Kadınlar B Grubu’nun altıncı maçında Rus temsilcisi UMMC Ekaterinburg’u 68-54 yenen AGÜ Spor'da başantrenör Ayhan Avcı maçı değerlendirdi.

    FIBA Kadınlar B Grubu’nun altıncı maçında Rus temsilcisi UMMC Ekaterinburg’u 68-54 yenen AGÜ Spor, rakibine gruptaki ilk mağlubiyetini yaşattı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan AGÜ Spor Başantrenörü Ayhan Avcı önemli bir iş başardıklarını söyleyerek,

     

    “Böyle maçlardan sonra söylenecek çok şey yok. Bütün emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Önemli bir iş başardık. Oyuncularımın çok önemli bir iş yaptıklarını düşünüyorum. Biz de bunu son 3-5 yılda her sene, her takıma bunu yaşatıyoruz. Burası artık bizim çok önemli bir mabedimiz haline geldi. Taraftarımızın da bize inanması ve desteği her geçen sezon büyüdü” dedi.

     

    Rusya temsilcisi UMMC Ekaterinburg Başantrenörü Olaf Lange ise AGÜ Spor'u tebrik ederek, “İlk periyotta rakibimizden üstün oynadık. Rakibimiz çok güçlü bir takım, her zaman da saygı gösteriyoruz ve onları kutluyoruz. İkinci yarıda çok kötüydük, skor olarak zayıf kaldık ve maçı kaybettik” ifadelerini kullandı.

     

    Basın toplantısında gazetecilerin Türkiye ile Rusya arasındaki gerginliğin ardından birçok Rus takımının Türkiye’ye gelmeme kararını aldıklarını hatırlatması üzerine Lange, “Türkiye’ye uzun süredir gelip giderek maç yapıyoruz, daha önce de maç yaptık. Spor ile politikayı karıştırmak istemiyoruz. Biz geliriz ve oynarız” şeklinde konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.