|   | 
  • Avcı: “Oyun olarak gelişiyoruz ama skor olarak mutlu değiliz”


    Avcı: “Oyun olarak gelişiyoruz ama skor olarak mutlu değiliz”
    Çaykur Rizespor beraberliği sonrası konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Oyun olarak gelişiyoruz ama skor olarak mutlu değiliz” dedi.

    Trabzonspor, Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kaldı. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Son 3 haftada saha içinde oyuncularım hemen hemen her şeyi denediler ama bugün sakatlıkların fazla olmasından dolayı biraz daha fazla orta saha oyuncusu ile çıkmak zorunda kaldık. Sezonun geç kapandığı, erken açıldığı, takım sayısının çoğaldığı bir süreçteyiz. Bunun verilerini sezon sonu bütün takımlar değerlendirecektir. Oyun olarak gelişiyoruz ama skor olarak mutlu değiliz. Çünkü burası Trabzonspor. Yukarıdaki boşluk ve hedef neyse, maksimum puanı almak istiyoruz. Nwakaeme ve Ekuban’ın olamaması hamle şansımızı da elimizden alıyor. Hafta sonu olmaları bizi mutu edecek. Onun takibini yapacağız. Oyuncu sokup çıkarmak adetim değildir ama Yusuf'u çıkarmamdaki sebep eksik kalmıştık. Rakibin yüksek topları, kenar ortaları ve duran toplarından dolayı onu oyundan almak zorunda kaldım. Sadece taktikseldi. Oyun bir yere kadar tatmin edecek ama 3 haftadır skor alamıyoruz. Trabzonspor'un kazanması lazım” şeklinde konuştu.

    Bülent Uygun: “Rakibimize çok fazla pozisyon vermedik”

     

    Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trabzonspor maçının ardından, “Rakibimize bir iki pozisyon dışında çok fazla pozisyon vermedik” dedi.
    Süper Lig'in 34. haftasında evinde Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Bülent Uygun, mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Uygun, “Trabzonspor'un geçen hafta ürettiği gol pozisyonlarına bakınca hem onları kapatmak hem de kendi oyunumuzu sahaya yansıtmak ve üç puan almak için mücadele ettik. Rakibimize bir iki pozisyon dışında çok fazla pozisyon vermedik. İstediğimiz oyun anlayışını sahaya yansıtarak kazanmak için her şeyi yaptık. Bizim yaptığımız hamlelerde golü bulabilsek 6-7 yıldır kendi evimizde kazanamamış olmanın verdiği üzüntüyü ortadan kaldırmış olacaktık. Oyuncularımızı saha içindeki performans ve kazanma hırsından dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.