|   | 
  • Avrupalı Gençler Kayseri'yi Sevdi


    Avrupalı Gençler Kayseri'yi Sevdi
    Uluslararası Gençlik Aktiviteleri Derneği'nin organizasyonuyla Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden Kayseri'ye gelen gençler Erciyes'e çıktı.

    1-8 Ekim tarihlerini kapsayan Kayseri buluşması kapsamında Erciyes gezisi yapan gençler Kayseri'ye ve Erciyes'e hayran kaldıklarını belirtti.
    Başkanlığını Fuat Gençsoy'un yaptığı Uluslararası Gençlik Aktiviteleri Derneği'nin Avrupa Birliği destekli projesi Kayseri'de gençleri biraraya getirdi. "Play For Nature at Erciyes"; (Erciyes'te Doğa İçin Çal) projesi kapsamında Romanya, Litvanya, Bulgaristan, İtalya, Yunanistan ve Türkiye'den öğrencilerin bulunduğu yaklaşık 40 kişilik ekip Kayseri'de bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Bir hafta süren Kayseri buluşmasında Kayseri'deki tarihi eserleri görme fırsatı bulan ve Harikalar Diyarı'nı gezen gençler son olarak da Erciyes Dağı'na da çıktılar. Erciyes'te gondola binen ve Gesi Bağları türküsünü söyleyen gençlere Erciyes A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Yücel İkiler tarafından Erciyes Master Planı ile ilgili bilgiler verildi. Gençler ayrıca Tekir bölgesindeki mesire alanına fidan dikerek daha yeşil bir Erciyes için katkı sağlamış oldu.
    Kayseri'yi çok beğendiklerini ve Erciyes'i çok etkileyici bulduklarını ifade eden gençler, Kayseri'ye yeniden gelmek istediklerini de dile getirdiler. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.