|   | 
  • “Ayrım Yapmadan, Eşit Ve Adaletli Hizmet Götüreceğiz”


    “Ayrım Yapmadan, Eşit Ve Adaletli Hizmet Götüreceğiz”
    Ataş, Akkışla, Karaözü ve Palas’ta vatandaşlarla buluştu

    31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını hızlandıran Millet İttifakı Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı ve İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Akkışla ve Sarıoğlan ilçeleri ile bağlı mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

    Kalabalık bir seçmen kitlesi tarafından coşkuyla karşılanan Ataş, gördükleri ilginin, vatandaşların değişim istediğinin işareti olduğunu söyledi.

    İlk olarak Akkışla’da vatandaşlarla bir araya gelen ve onlara hitap eden Ataş, tüm projelerinin Kayseri’de yaşayan herkes için olduğunu söyledi. İlçelerin kalkınması için projeler hazırladıklarını belirten Ataş, vatandaşların kararını verdiğini ve değişime hazır olduğunu ifade etti.

    Daha sonra beraberindekilerle birlikte Sarıoğlan’a geçen Ataş, Karaözü ve Palas’ta vatandaşlarla bir araya geldi. Bölgenin sorunlarını bildiklerini kaydeden Ataş, bu sorunları çözmek için gece gündüz çalışacaklarına vurgu yaparak, ayrım yapmadan eşit ve adaletli şekilde hizmet götüreceklerine dikkat çekti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.