|   | 
  • Balkan Şampiyonası’ndan 2 gümüş madalya


    Balkan Şampiyonası’ndan 2 gümüş madalya
    İstanbul’un ev sahipliğinde sekizinci kez, toplamda ise 25’inci kez düzenlenen Balkan Salon Atletizm Şampiyonası’nda Kayserili sporcular 2 gümüş madalya kazandı.

    Ataköy Atletizm Salonu’nda yapılan 23 ülkenin sporcularının mücadele ettiği Şampiyonada milli takım sporcuları Türkiye, 3 altın, 7 gümüş, 6 bronz madalya kazanarak toplamda en fazla madalyayı kazanan ülke oldu. Şampiyonada Kayseri’yi ve ülkemizi temsil eden sporculardan Süleyman Bekmezci 3000m 8:13.93’lük derecesiyle, Fatma Arık ise 3000m’de 9:18.02’lik derecesiyle ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, ilimizi ve ülkemizi temsil eden Süleyman Bekmezci, Fatma Arık’ı ve antrenörleri Süleyman Altınoluk ile Zehra Polat Şarvan’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.