|   | 
  • Barış ve huzur ortamı için herkes üzerine düşeni yapmalı


    Barış ve huzur ortamı için herkes üzerine düşeni yapmalı
    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, parklarda sabah sporu yapan bayanlarla Harikalar Diyarı'ndaki Sukaypark Adası'nda verilen kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Özhaseki, şehirde ve ülkede işlerin iyiye gittiğini belirterek, barış ve hoşgörü ortamının devamı için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.

     Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, Sukaypark Adası'nda verilen kahvaltıya eşi Neşe Özhaseki ile birlikte katıldı. Parklarda sabah sporu yapan bayanlar, bir taraftan kahvaltı yaparken bir taraftan da su kayağı yapan sporcuları izledi. Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Koordinatörü Ali Üstünel, 2004 yılında dört parkta 200 kişi ile başlanan sabah sporunun, bugün 24 parkta 3 bin kişiye ulaştığını ve sabah sporlarının devasa bir organizasyona dönüştüğünü söyledi. Yaz döneminde parklarda yapılan sabah sporlarının geçen yıldan itibaren kapalı tesislerde kış döneminde de devam ettirildiğini dile getiren Üstünel, yedi ayrı tesiste bu faaliyeti sürdürdüklerini kaydetti. 

    Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de konuşmasına Harikalar Diyarı'nı tanıtarak başladı. Harikalar Diyarı'nın 700 bin metrekare üzerine kurulduğunu belirten Başkan Özhaseki, 10 ayrı sosyal etkinlik alanı bulunduğunu kaydetti. Özhaseki, şöyle devam etti: "Göreve geldiğimizde senelerce şehrin altyapısı ile uğraştık. Biz de yorulduk siz de yoruldunuz ama şükürler olsun ki altyapıyı bitirdik. Sonra üst yapıya emek verdik. Yollar, parklar yaptık. Artık bunlar üzerine, kültürü, sanatı, eğlence ve sporu koyarak taçlandırmak istiyoruz."

    "ETRAFIMIZ ATEŞ ÇEMBERİ"

    Kayseri'de ve Türkiye'de işlerin iyiye gittiğini, barış, huzur ve höşgörü ortamının bulunduğunu dile getiren Başkan Özhaseki, Türkiye'nin etrafında ise ateş çemberi olduğuna dikkat çekti. Mısır, Suriye, Irak gibi ülkelerin durumlarına düşmenin kolay olduğunu; ancak o durumdan çıkmanın zor olduğunu ifade eden Başkan Özhaseki, "Var olan birliğimizi devam ettirmek için herkese görev düşüyor. Bize düşen, barış ve hoşgörü ortamının devam etmesi için gayretimizi sürdürmek ve dua etmek." dedi. 

    Başkan Özhaseki'nin konuşmasının ardından, parklarda sabah sporu yapan hanımlar adına Çiğdem Mutier bir konuşma yaparak, sağlanan imkanlardan dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne ve Başkan Özhaseki'ye teşekkür etti. Mutier, şöyle konuştu: "Sayenizde Kayseri, Türkiye'nin en güzel kentlerinden biri oldu. Kayseri'de yaşıyor olmaktan huzurlu ve mutluyuz. Mutluluğumuza katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz."

    Konuşmaların ardından, bayanlar adına Başkan Özhaseki ve eşi Neşe Özhaseki'ye çiçek verildi. Sukaypark Adası'ndaki kahvaltıda Başkan Özhaseki'ye büyük ilgi gösteren bayanlar bol bol fotoğraf çektirdi. Program, Harikalar Diyarı gezisi ile son buldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.