|   | 
  • Başbakan Davutoğlu'ndan hızlı tren müjdesi


    Başbakan Davutoğlu'ndan hızlı tren müjdesi
    Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kayseri mitinginde yaptığı konuşmasında, "Kayseri'ye hızlı tren geliyor, bu benim şahsi meselem" dedi.


    Kayseri Cumhuriyet Meydanı?nda düzenlenen mitinge Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan, Yaşar Karayel, Havva Çalış Talay, Kemal Tekden katıldı.

    Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kayseri mitinginde yaptığı konuşmasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, "Hani Sayın Ecevit koalisyon teklif ettiğinde ?içimize sinmiyor? diyordu. Onlarla koalisyon kurdular bize 'hayır' dediler. Terörle mücadele ederken kenardan ahkam kestiler. Kılıçdaroğlu davetimize olumlu cevap verdi. Kılıçdaroğlu yaptığımız görüşmelerin ardından bunu esefle söylüyorum. Bir parti üyesinin yapmayacağı şekilde siyasi malzeme haline getirdi. Davutoğlu ile yaptığım konuşmayı açıklarsam zor durumda kalır diyor. Aklınca şantaj yapıyor. Şimdide şantaj siyasetine yöneliyor" dedi.

    Davutoğlu konuşmalrını şöyle sürdürdü:
    "Bizi terörün yıldıramayacağını haykırmak için mitinglerimize devam edeceğiz. Türkiye?nin her yerindeyiz, canımızı, başımızı, kanımızı koyduk bu yola geri dönmeyiz. Bir an bile tereddüt etmeyiz. Kayseri?den böylesi kritik dönemde meydanı dolduranlara teşekkür ediyorum. 1 Kasım?da millet bu al bayrağı demokrasi burçlarında dalgalandıracak inşallah. Birlik ruhu bizi ayakta tutuyor. Bu birlik ruhu bizi ayırmak isteyenlere en güzel cevap. Diğer partilerin de sokakta sürdürdüğü seçim çalışmalarını meydanda da sürdürmelerini isterdik. Bizim bu korku psikolojisini yenmek için meydanlara çıkmamıza engel değil. Türkiye teröre boyun eğmeyecek diye meydanlardayız. Mitinge katılmayın diye söylentiler yaymışlar. Kayseri 3-5 eşkıyaya, teröriste boyun eğer mi? Milletimizin huzurun, istikrarı bozmaya çalışanlara asla meydanları boş bırakmayacağız. Hem acımızı yaşayacağız hem tedbirimizi alacağız. Milletimiz ile kucaklaşmaya geleceğiz" şeklinde konuştu.

    Önemli bir müjde de veren Başbakan Davutoğlu, "Kayseri'ye muhakkak hızlı tren gelecek. Bunu çok istediğiniz biliyorum. Bu mesele artık benim şahsi meselemdir, hızlı tren buraya gelecek" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.