|   | 
  • Başkan Büyükkılıç'tan 'Kadın Hakları Günü' Jesti


    Başkan Büyükkılıç'tan 'Kadın Hakları Günü' Jesti
    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününde Belediyenin Bayan Meclis Üyelerine birer çiçek buketi verdi.

    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantısının ikinci oturumunda, 5 Aralık Kadınlar günü münasebeti ile Bayan meclis Üyelerine birer buket çiçek vererek yapmış oldukları çalışmalardan ve özellikle bayanlara yönelik etkinlik ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
    Kadına saygı ve aile içindeki önemi ve yerinin Anadolu halkı için çok önemli olduğunu belirten Başkanı Memduh Büyükkılıç, Anadolu insanının her zaman kadına saygı duyduğunu ve hak ettiği değeri verdiğini,yaşam tarzı ve İslam dininin vermiş olduğu davranış ile kadınları her zaman önemsediği ve koruduğunu söyledi.
    Türk Kadınlarına genel seçimde seçme ve seçilme hakkı tanıyan anayasa değişikliğinin 5 Aralık 1934 'de TBMM'de kabul edilişinin yıl dönümü olduğunu hatırlatan Başkanı Memduh Büyükkılıç, ?Seçilmiş bayanlar olarak meclisimizde görev alan Bayan Meclis Üyelerimiz belediyemizin özellikle bayanlara yönelik çalışmalarda öncülük etmiş, etkin görev almış ve çalışmaların bizzat içinde bulunmuştur. Bayanlara yönelik mesleki kurslar, anne ve çocuk sağlığı semineri, muhtaç bayanlara yardım gibi çalışmalarda bizzat görev almaktadırlar. Bu çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum? dedi.
    Melikgazi Belediyesi Bayan Meclis Üyeleri Hayriye Sözduyar, Özgül Ayhan ve Venhar Pakırtaş ise 5 Aralık kadınlar günü dolayısı ile yaptıkları açıklamada şunları söylediler: ?Kadınlara değer veren ve önemseyen bir toplumda yaşamaktan dolayı çok mutluyuz. Çünkü Anadolu?nun insanı doğuştan itibaren kadın haklarının adeta savunucu olmaktadır. Bizlere seçme ve seçilme hakkını verenlere minnettarlığımızı bir kez daha vurgulayarak, bizleri seçen seçmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bayan Meclis Üyeleri olarak Melikgazililere hizmet vermek için her zaman gönüllü ve öncü olduk. Bayanlara yönelik etkinlik, hizmet ve çalışmalarımız artırılarak devam edecektir.?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.