|   | 
  • Başkan Çelik, Bekir Yıldız Bulvarı’nda incelemelerde bulundu


    Başkan Çelik, Bekir Yıldız Bulvarı’nda incelemelerde bulundu
    İki haftadır demokrasi nöbetini kesintisiz sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin trafik yükünü önemli ölçüde alacak olan Bekir Yıldız Bulvarı’nın son durumunu yerinde gördü. Başkan Çelik ayrıca Adliye çevresinde yapılacak olan düzenlemelerle ilgili de incelemelerde bulundu.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bekir Yıldız Bulvarı’nda yapılan çalışmaları inceledi. Bekir Yıldız Bulvarı adı verilen Orta Yol’daki çalışmaların son durumuna ilişkin bilgiler alan Başkan Çelik, Bekir Yıldız Bulvarı’nın şehir trafiği için çok önemli olduğunu belirtti ve kısa sürede tamamlamak için çalıştıklarını kaydetti.
     
    Geçen yıl Erkilet Bulvarı ile Bağdat Caddesi arasındaki yolu tamamladıklarını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, bu yıl da Bağdat Caddesi ile Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı arasında çalıştıklarını, ayrıca Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ile Kuzey Çevreyolu bağlantısını da tamamlamak için gayret gösterdiklerini söyledi.
     
    Başsavcı Ve Adalet Komisyonu Başkanı İle Toplantı Yaptı
    Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bekir Yıldız Bulvarı’ndaki incelemelerinin ardından Adliye’ye geçti. Adliye çevresinde yapılacak olan düzenlemelere ilişkin incelemeler yapan Başkan Çelik, daha sonra Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Dursun Büyükbaş ile bir araya gelerek yapılacak düzenlemelerle ilgili taleplerini aldı. Başkan Mustafa Çelik, yapılacak yeni çalışma sayesinde Adliye bölgesinin çok daha şık bir görünüme sahip olacağını ve trafik akışındaki yoğunluğun ortadan kalkacağını ifade etti.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.