|   | 
  • Başkan Çelik, müsteşarla görüştü


    Başkan Çelik, müsteşarla görüştü
    Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Ziyarette Kayseri'de uygulanan sosyal hizmetler ve Huzurevi ile ilgili iş birliği konuları görüşüldü.

     
    Aynı zamanda Kayserili olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaretinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin çok başarılı bir belediye olduğunu söyledi.

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'de örnek belediyelerden birisi olduğunu vurgulayan Nesrin Çelik, "Sosyal belediyecilik alanında işbirliği yapmak istiyoruz. Yapacağımız çalışmalar hem Kayseri hem de toplumumuz için sosyal sorunlara destekte önemli bir adım olacaktır" dedi.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de Kayseri'nin sosyal hizmetler konusunda çok başarılı olduğunu ifade etti. Bu hizmetleri daha üst seviyelere çıkarmak ve farklı alanlarda yeni hizmetler sunmak için ortak projeler yapmak istediklerini dile getiren Başkan Çelik, bu amaçla Müsteşar Nesrin Çelik'i Büyükşehir'de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.

    Müsteşar Nesrin Çelik'in Kayserili olduğunu da hatırlatarak memleketine pozitif ayrımcılık beklediklerini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, "Hem mevcut huzurevini daha iyi hale getirmeyi hem de başka projelerde ortak çalışmalar yapmayı bizler istiyoruz" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.