|   | 
  • Başkan Özmen Öğrencilerin Can Güvenliği Önemli


    Başkan Özmen Öğrencilerin Can Güvenliği Önemli
    Bünyan Atatürk İlköğretim okulunda düzenlenen İlköğretim haftası programında Bünyan ilçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Vural ve okul yöentiminden okulun sorunları hakkında bilgi alan Bünyan Belediye Başkanı Özmen, ?Belediye olarak gereken önem gösterilecektir? dedi.

     Başkan Özmen, Bünyan Atatürk İlköğretim okulunda düzenlenen İlk öğretim haftası programı bitiminde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Vural ve okul yönetiminden okul sorunları hakında bilgi aldı. Okul yönetimi, okul yolunun Bünyan Köprü meydanına yakın olması ve aynı zamanda okul yolunun giriş ve çıkışlarda öğrencilerin can güvenliği tehdit ettiğini bildirerek, Başkan Özmen?den kalıcı güvenlik şeridi istedi.
    Okulun sorunları hakkında aldığı bilgiler sonrasında belediye olarak gerekenin yapılacağını bildiren Başkan Özmen, ?Öğrencilerimizin can güvenliği tabiki önemli gerekli düzenlemeler yapılmalı? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.