|   | 
  • Başkanlar Esnafla Bir Araya Geldi


    Başkanlar Esnafla Bir Araya Geldi
    Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, esnaf ile bir araya geldi.

     Başkanlar, Anbar Mahallesi'ndeki Demirciler Sitesi Camisi'nde Cuma namazı sonrası vatandaşlar ile sohbet ederek esnaf ziyaretinde bulundular.

     Esnaf gezisine, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ile belediye başkan yardımcıları da katıldı.

    Dükkanlarda esnafı dinleyen belediye başkanları, Demirciler Sitesi esnafının yoğun ilgisiyle karşılaştılar.

    Burada konuşan Büyükkılıç, her hafta ekip olarak bir mahalleyi gezdiklerini ve yapılması gerekenleri not ettiklerini söyledi.

    Mahalle gezilerinin son derece faydalı olduğunu belirten Büyükkılıç, şunları kaydetti:

    "Semtlerde hem belediye çalışmalarını yakından takip ediyor hem de bölge halkı ve esnaflar ile sohbet etme imkanı buluyoruz. Bugün iş ve küçük atölyelerin yer aldığı Anbar Mahallesi Demirciler Sitesini gezerek esnaf ile sohbet ettik. Esnaflarımızın sorun ve dileklerini dinledik. Burası adeta küçük sanayi bölgesi. Bu bölgeye hitap eden bakkal, fırın ve lokantaları gezdik. Halkın yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz. Bu bizi mutlu ediyor, Çünkü yapılan yatırım ve hizmetlerin memnuniyetini görüyoruz."

    Özhaseki ise Anbar Mahallesi'nin bundan 20 yıl önce adeta kırsal köy görüntüsünde olduğunu ancak kentsel dönüşüm projesiyle artık örnek bir mahalle haline geldiğini ifade etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.