|   | 
  • Bayram Bereketiyle Geldi, Berberler Bayram Mesaisinde


    Bayram Bereketiyle Geldi, Berberler Bayram Mesaisinde
    Ramazan Bayramına 2 gün kala her yerde bir yoğunluk yaşanıyor.

     Ramazan Bayramına 2 gün kala her yerde bir yoğunluk yaşanıyor. Esnafta vatandaşta tatlı bir bayram telaşı başladı. Berberlerde bayram mesaisine başladı. Artık son 2 günde berberler gece de, iftardan sonra da mesai yapıyor. Vatandaşlar bayramdan önce kişisel temizliğini yaptırıyor. Kimisi sakalını kestiriyor, kimisi saçını. Her şey bayramda misafirleri güzel karşılamak için. Bayrama temiz bir şekilde girmek için.

    Berber Selçuk Çolak gece gündüz mesai yapacaklarını söyleyerek yoğunluktan memnun olduklarını belirtti.

    ?Bayram yoğunluğu başladı yavaş yavaş, malum iste bayram, yoğun çalışıyoruz müşterileri saç, sakal traş ediyoruz, bayrma hazırlıyoruz, yoğun bir şekilde çalışıyoruz çok şükür memnunuz, bize de bayram bereketi geldi. Biz de bayram yoğunluğundan dolayı müşterilerimizi güzelleştirmeye çalışıyoruz. Malum bir erkek kuaförü ne yaparsa hepsini yapıyoruz. Cilt temizliği, saç bakımı, yüz bakımı saç sakal tıraşı gibi. Gece gündüz çalışıp mesaide yapıp vatandaşlarımızı bayrama hazırlayacağız.

    Berbere traş olmaya gelen Serhat Soysal bayramda misafirlerini güzel bir şekilde karşılamak için şahsi temzliğini yaptırdığını söyledi.

    ?Bayram geldi inşallah sevinçliyiz bayrama gelen misafirlerimizi veya gitiiğimiz misafirliklerde temz olarak karşılamak amacıyla geldik tıraş olma gayretineyiz. Bayram telaşı temizliğe önem veriyoruz. İnşallah saçımızı sakalımızı tertemiz kestirip hayırlı bir bayram güzel bir bayram geçirmenin telaşı içerisindeyiz inşallah Rabbim nice bayramlara kavuştursun.? ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.