|   | 
  • Bayramda hava nasıl olacak?


    Bayramda hava nasıl olacak?
    Ramazan Bayramı'na geldik. 16-17-18-19 Temmuz bayram tatilinde, kimileri ailelerini ziyaret edecek, kimileri tatile gidecek, kimileri dinlenecek kimileri ise çalışacak... Peki bayramda hava nasıl olacak? İşte cevabı...


    Meteoroloji Genel Müdürlüğü?nden beklenen açıklamayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptı. Bayram sürecince ülke genelinde yağış beklenmediğini açıklayan Bakan Eroğlu, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde ve bazı bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini söyledi. Özellikle Güney Ege ve Akdeniz kıyı kesiminde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini açıkladı.

    Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, bayram havasını gün gün vermeyi de ihmal etmedi. Bayramın 1?inci ve 2?nci günü yurdun kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Ağrı, Van ve Bitlis çevrelerinde hafif sağanak geçişlerin görülebileceğinin altını çizen Eroğlu ?Diğer bölgelerimizin ise açık ve sıcak geçecek, vatandaşlarımız bayramda sıcak havaya karşı dikkatli olsunlar? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.