|   | 
  • BBP Kocasinan Belediye Başkan Adayı İbrahim Özbek İkinci Seçim Bürosun


    BBP Kocasinan Belediye Başkan Adayı İbrahim Özbek İkinci Seçim Bürosun
    Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocasinan Belediye Başkan Adayı İbrahim Özbek, ikinci seçim bürosunu Erkilet'te açtı.

     BBP Kocasinan Belediye Başkan Adayı İbrahim Özbek, seçim bürosu açılış kurdelesini küçük bir kız çocuğuna kestirerek, 30 mart yerel seçimlerine şans getirmesini diledi. Açılışta konuşma yapan Özbek, 20 yıldır belediye yönetiminde bulunan siyasi partilerin Kocasinan ilçesine hizmet vermediğini, ilçenin üvey evlat muamelesi gördüğünü dile getirdi. Vatandaşlardan seçim sonunda keşke dememek için bu kez Büyük Birlik Partisi kadrolarının göreve getirmelerini isteyen Özbek,"BBP kadroları ülkenin her yerinde liyakat sahibi insanlar olarak seçimlere girdi. 30 marttan sonar keşke dememek için gelin bu seçimlerde el birliğiyle Büyük Birlik Partisi destekleyelim ve bizde sizin oylarınıza layık olalım. El birliği ile sorunlarımızı tespit edip çözelim. Kazandığımız taktirde sizlerin arasında olacağız. Belediyecilik yürek ister, gönüllülük ister. Kalbinizde hizmet aşkı varsa parti ve ideoloji gözetmeksizin hizmet verirsiniz. 20 yıldır hizmet alamıyoruz diyorsunuz, bu kez 30 martta oylarınızı BBP'ye atalım" dedi.
    Açılış sonrası semt pazarını gezen İbrahim Özbek, pazarcı esnafıyla sohbet ederek, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.