|   | 
  • Bebekler Değil Anneler Yarıştı


    Bebekler Değil Anneler Yarıştı
    Bebeklerin doğum günü partisi kapsamında yapılan yarışmada annelerine en önce ulaşan bebeklere hediyeler verildi

     Kayseri'de özel bir hastane tarafından düzenlenen yarışmada bebekler yarıştı.

    Özel Tekden Hastanesinin bahçesinde yapılan yarışma emekleme ve koşma kategorilerinde gerçekleştirildi.

    Vatandaşların ilgi gösterdiği ve saatlerce önce yarışmanın yapılacağı alanın çevresinde en güzel yerden izleyeceği yeri tuttuğu etkinlikte, annesine ilk ulaşan bebek birinci oldu.

    Emekleme bölümünde 0 ve 1 yaşlarındaki bebekler yarıştı. Annelerinin, sevdiği oyuncakla çağırdığı bebekler, farkında olmadan birbirleriyle yarışırken, izleyenler oldukça keyifli anlar yaşadı.

    Bazı bebekler hedefe doğru ilerlerken, birkaçı da  annelerini ve oyuncağı hiç dikkate almadan yarış parkurunda farklı yönlere gitti.

    Koşma yarışmasında ise 1 ve 3 yaşındaki bebekler yarıştı. Emeklemede Kayra bebek birinci olurken koşmada Necati Mert bebek birinci geldi.

    Yarışma sonrası konuşan hastane yönetim kurulu başkanı Kemal Tekden, güzel bir çalışma olsun diye bebekleri yarıştırdıklarını ifade etti.

    Tekden, şöyle devam etti:

    "Bugün değişiklik olsun, güzel bir çalışma olsun diye bu güzel çocuklarımızı yarıştırdık. Aslında aileler daha çok yarıştı gibi ama güzel bir aktivite olduğu kanaatindeyiz. Katıldığınız için teşekkür ederiz biz aslında katılan bütün çocuklarımızı birinci kabul ediyoruz. Çünkü buraya katılmak bile büyük bir cesaret ve büyük bir güzellik. O masum çocuklarımızın hepsinin gözlerinden ve yüreğinden öpüyorum. Allah bizlere onların acısını göstermesin. Geleneksel hale getirdiğimiz bu program için arkadaşlara ve katılımcılara teşekkür ediyorum."

    Dereceye giren bebekler çeyrek altınla ödüllendirilirken yarışma sonrası hastanesinde doğan bebekler için doğum günü pastasının kesilmesiyle yarışma sona erdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.