|   | 
  • Belediyede Birlik, Bu Sefer Büyük Birlik


    Belediyede Birlik, Bu Sefer Büyük Birlik
    Kocasinan ilçesinin iddialı BBP'li belediye başkan adayı İbrahim Özbek 30 mart yerel seçim çalışmalarını mahalle gezileriyle devam etti. İlçe halkının hizmet konusunda ikinci sınıf muamele gördüğünü belirten Özbek, Kocasinan'ın kalkınması için yeni fikirli genç beyinlere ihtiyacı olduğunu söyledi.

     Kocasinan ilçesinde, yaşanabilir yaşam alanları kurmak adına projeleriyle 30 mart yerel seçimlerine iddialı şekilde hazırlanan Büyük Birlik Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı İbrahim Özbek, hafta sonu Cırgalan, Akçatepe, Kızık , Güneşli ve Argıncık mahallelerinde vatandaşlarla sohbet etti. İlgi ile karşılanan BBP heyeti mahalle halkının sorunlarını dinledi. Projelerini anlatan Özbek, Yıllardır aynı kişi ve zihniyetle yönetilen Kocasinan ilçesinin yeni fikirleri olan kişilere emanet edilmesini istedi.  Seçmenlerin oy verirken doğru yöneticileri seçmesi konusunda dikkatli olması gerektiğini belirten Özbek," Kayseri yıllardır aynı zihniyetle yönetiliyor. Konuştuğumuz insanlar hep şikayetçi, ama yine aynı kişileri seçiyor. Şikâyet etmeye hakkınız yok. Kimi neden seçtiğinize dikkat etmelisiniz. Hizmet gelmiyor diye hesap soramayacağınız kişileri seçerseniz kaderinize razı olacaksınız. Ya da oy verirken seçimlerinize önem vereceksiniz, sizlere istediğiniz hizmeti verebilecek yöneticileri seçeceksiniz. Mevcut belediye başkanları koltuğa otururken işe aldıkları insanlar emekli oldu. Onlar hala koltuklarını bırakmadıkları gibi ne hikmetse hizmette vermiyorlar" dedi.

     Güneşli mahallesinde vatandaşların sorunlarını dinleyen İbrahim Özbek, "Kocasinan ilçesinde sorunlar var biliyoruz. Sorunların giderilmesi ve ilçenin kalkınması için yeni fikirler, yeni beyinler ve vizyon sahibi genç idarecilere ihtiyacımız vardır. Yandaş politika gütmeden bütün halkımıza eşit gözle bakacak BBP kadroları kalkınmanın adresi olacaktır. Hizmette Birlik Bu sefer Büyük Birlik diyoruz " şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.