|   | 
  • Belediyeler Top-10’dan düşmüyor


    Belediyeler Top-10’dan düşmüyor
    Ajans Press Kayseri Bölge Müdürlüğü ve Kar360 Haber iş birliği ile hazırlanan “En Medyatikler” listesine önceki hafta olduğu gibi bu haftada yine ilk 10’da belediyeler ağırlıkla yer aldı.

     

    Kayseri’de adeta hizmet yarışına giren belediyeler, gerçekleştirdikleri büyük küçük her türlü faaliyetin yazılı ve görsel basında yer bulması için de ayrı bir çaba gösteriyor. Belediyelerin bu çabaları basın kuruluşları tarafından es geçilmiyor ve faaliyetlerin büyük çoğunluğu haber olarak yayımlanıyor.

     

    Haftalık haber listesinin zirvesinde geçen hafta olduğu gibi bu hafta da 138 haber ile Büyükşehir Belediyesi yer aldı. Şehrin mülki amiri Vali Orhan Düzgün ise geçen haftaya göre büyük bir çıkış gösterip 111 haberle gazetelerde en fazla yer bulan ikinci isim oldu. Şehrin Spor Toto Süper Lig'deki temsilcisi Kayserispor 94 haberle üçüncü sırada kendine yer bularak geçen haftaki yerini korudu. Geçen hafta Beşiktaş ile oynamasına rağmen listede üçüncü sırada yer alması ise Kayserispor-Beşiktaş maçının kamuoyunda yeteri kadar yankı bulmadığını gösterdi.

     

    Kocasinan Belediyesi ise 79 haber ile dördüncü sırada kendine yer buldu. Geçen hafta listeye 44 haber ile onuncu sıradan giren Kocasinan Belediyesi'nin bu yükselişi dikkatlerden kaçmadı. Beşinci sıradaki Melikgazi Belediyesi’nin bir hafta boyunca gazetelerde 102 haberi yayımlandı. Melikgazi Belediyesi ise geçen haftaya göre sert bir düşüş yaşadı ve ikinci sıradan, beşinci sıraya geriledi. 

     

    Sanayi kenti olarak bilinen Kayseri’de listeye sadece Ticaret Odası’nın girebilmiş olması ise dikkat çekti. Organize Sanayi Bölgesi, Kayseri Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası gibi hem işadamlarını hem de esnafları temsil eden kuruluşların listede yer almaması gözden kaçmadı.

     

    Yapılan araştırmada genel liste şu şekilde oluştu:

     

    1. Kayseri Büyükşehir Belediyesi – 138 Haber

    2. Orhan Düzgün – 111 Haber

    3. Kayserispor – 94 Haber

    4. Kocasinan Belediyesi – 79 Haber

    5. Melikgazi Belediyesi – 66 Haber

    6. Ak Parti Kayseri Teşkilatı – 62 Haber

    7. Talas Belediyesi – 51 Haber

    8. Kayseri Ticaret Odası – 50 Haber

    9. Kayseri Erciyesspor – 48 Haber

    10. AGÜ Spor – 45 Haber

     

    Haber: Faruk Karakaş

     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.