|   | 
  • Bellona AGÜ 3'te 3 Yoluna Devam Ediyor


    Bellona AGÜ 3'te 3 Yoluna Devam Ediyor

    Bellona AGÜ Spor, EuroCup Women B Grubu’nda oynadığı üçüncü maçta Rus ekibi MBA Moskova’yı deplasmanda 71-57 mağlup etti. 
    Kırmızı-beyazlı ekip mücadeleye, Ayşegül Günay - Tanisha Wright - Jelena Dubljevic - Mirna Mazic ve Lara Sanders beşiyle çıktı.
    Kayseri ekibi maçın başlamasıyla birlikte oyun ve skor üstünlüğünü eline aldı ve ilk çeyreği 19-18, devreyi 34-33, üçüncü çeyreği ise 57-49 önde tamamladı.
    Son çeyrekte farkı arttıran kırmızı-beyazlı ekip sahadan 71-57’lik skorla galip ayrıldı.
    Bellona AGÜ Spor adına maçın öne çıkan isimlerinden Tanisha Wright 15 sayı 4 asist 2 top çalma, Chelsea Gray 13 sayı 4 ribaund 2 top çalma, Ann Wauters 12 sayı 12 ribaund 2 top çalma, Jelena Dubljevic 9 sayı 4 ribaund 4 asist, Lara Sanders 8 sayı 7 ribaund 4 asist 3 blok 2 top çalma, Mirna Mazic 6 sayı 7 ribaund, Ayşegül Günay ise 6 sayı 3 ribaund 3 asist 3 top çalmaile oynadı.
    Bu galibiyetle birlikte gruptaki üçüncü maçını da kazanan Kayseri ekibi bir sonraki maçta ise 30 Kasım günü Macar ekibi Pinkk Pécsi 424’e konuk olacak.Temsilcimiz,oynadığı maçların tamamını kazanarak liderliğini sürdürüyor.

    EuroCup Women B Grubu'nda ilk üç maç sonunda puan durumu...



    Etiketler AGÜ galibiyet

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.