|   | 
  • Bellona AGÜ Finalde


    Bellona AGÜ Finalde
    Bellona AGÜ Spor, PTT Kadınlar Türkiye Kupası yarı finalinde karşılaştığı Fenerbahçe’yi 71-69 mağlup ederek finale yükseldi.

    Kayseri ekibi maça, ChelseaGray - Tanisha Wright - JelenaDubljevic - Lara Sanders ve AnnWauters beşiyle çıktı. Kırmızı-beyazlı ekip çekişmeli geçen maçın ilk çeyreği 17-15, devreyi 41-28, üçüncü çeyreği ise 53-50 önde tamamladı. Başa baş geçen son çeyrekte skor üstünlüğünü koruyan Kayseri ekibi Chelsea Gray’in son saniye basketiyle sahadan 71-69 galip ayrıldı. Bellona AGÜ Spor’da, Ann Wauters 22 sayı 7 ribaund, 2 asist, Jelena Dubljevic 15 sayı 4 ribaund 3 asist, Ayşegül Günay 13 sayı 3 ribaund, Chelsea Gray 11 sayı 3 asist 2 ribaund 2 top çalma, Tanisha Wright 6 sayı 4 asist 2 ribaund ve Lara Sanders ise 4 sayı 4 ribaund 2 asistle oynadı.
    Kırmızı-beyazlı ekip finalde ise Beşiktaş - Yakın Doğu Üniversitesi maçının galibiyle 4 Mart Cumartesi günü saat 15.30’da karşılaşacak.



    Etiketler kadınlar

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.