|   | 
  • Bellona Kayseri Basketbol’dan destek çağrısı


    Bellona Kayseri Basketbol’dan destek çağrısı
    Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Bellona Kayseri Basketbol yönetimi, yayımladığı mesajda, kulübün zor bir dönemden geçtiğini belirterek, “Kulübümüzün, şehrimizden gerekli desteği alamaması durumunda ne yazık ki bu sezonu bile tamamlaması zordur. Takdir değerli büyüklerimizin ve kamuoyunundur” dedi.

    Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Bellona Kayseri Basketbol'un yönetimi tarafından kulübün son durumuyla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Bellona Kayseri Basketbol’un başarılarla dolu bir kulüp olduğunu vurgulayan yönetim, “15 senelik Süper Lig tarihimizde 3 kez Avrupa finali, 2 kez Eurolig final 8, 1 kez Türkiye finali ve 1 kez de Türkiye Kupası finali oynayan takımımız 6 kez isim değiştirmiş ve hep son anda kurulan kadrolarla büyük başarılar kazanmıştır. Şimdi geldiğimiz nokta itibariyle bu sezonun ilk yarısını geride bırakmış ikinci yarı maçlarına başlamış bulunuyoruz. Ancak büyük başarılara alışık taraftarlarımızı aldığımız mağlubiyet ve kötü sonuçlarla üzdüğümüzün farkındayız. Ama gelgelelim ne kadar büyük kulüp olursanız olun şehrin desteğini arkanıza almaz iseniz başarılar hep gelip geçici olur. Maddi sıkıntılar boy gösterir. Kayserispor bu şehrin tabi ki bir marka değeri, olmaya da devam edecek. Aldığı başarılı sonuçlar herkes gibi bizim de göğsümüzü kabartacak. Ancak kimse unutmasın ki Bellona Kayseri Basketbol’da bu şehrin marka değeridir ve gereken değeri hem şehrin büyükleri hem de sevgili basın mensupları göstermelidir” ifadelerini kullanıldı.

    "BAŞARILI GÜNLERE DÖNMEYİ ARZU EDİYORUZ"

    Kulüp için destek isteyen yönetim, “Şayet bu kulüp hayatta kalmayacak, desteklenmeyecek ise kapısına kilit vurmak en basit yoludur. İçinde bulunduğumuz maddi manevi zorlu dönemde, Büyükşehir Belediye başkanımız Memduh Büyükkılıç’ın ve değerli büyüklerimizin şehrimizin güzide kulübüne sahip çıkarak, eski başarılı günlerimize dönmeyi arzu ediyoruz. Gerek pandeminin getirdiği zorluklar,  gerekse ekonomik şartlardan dolayı kulübümüzün ayakta kalması mümkün gözükmemektedir. Kulübümüzün, şehrimizden gerekli desteği alamaması durumunda ne yazık ki bu sezonu bile tamamlaması zordur. Takdir değerli büyüklerimizin ve kamuoyunundur” ifadelerine yer verdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.