|   | 
  • Beşiktaş'ta Sergen Yalçın şoku


    Beşiktaş'ta Sergen Yalçın şoku
    Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Covid-19 testi pozitif çıktı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada 47 yaşındaki teknik adamın izolasyon sürecinin başladığı belirtildi.

    Beşiktaş'ta Trabzonspor maçı öncesinde yapılan Covid-19 testlerinde Sergen Yalçın şoku yaşandı. TFF’nin Futbola Dönüş Protokolü çerçevesinde tüm takıma ve personele yapılan rutin Covid-19 tarama testlerinde, Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın testinin pozitif olduğu açıklandı. Yapılan klinik değerlendirmelerde herhangi bir bulguya rastlanmayan Sergen Yalçın'ın izolasyon ve takip sürecinin başlandığı belirtildi.

    Galatasaray'dan Sergen Yalçın'a geçmiş olsun mesajı

     

    Galatasaray, korona virüs testi pozitif çıkan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın için geçmiş olsun mesajı yayımladı.
    Sarı-kırmızılıların sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "COVID-19 testi pozitif çıkan Beşiktaş Teknik Direktörü Sayın Sergen Yalçın'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlığına bir an önce kavuşmasını temenni ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

    Rıza Çalımbay’dan Sergen Yalçın’a geçmiş olsun mesajı

    Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, korona virüs test sonucu pozitif çıkan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın için geçmiş olsun mesajı yayımladı.
    Rıza Çalımbay, sosyal medya hesabından paylaştığı geçmiş olsun mesajında, "Sergen Yalçın'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

    Kulüpler Birliği'nden Sergen Yalçın'a geçmiş olsun mesajı

    Kulüpler Birliği Vakfı, korona virüs testi pozitif çıkan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın için geçmiş olsun mesajı yayımladı.
    Kulüpler Birliği Vakfı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Covid-19 testi pozitif çıkan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

    Kayserispor'dan geçmiş olsun mesajı

    Hes Kablo Kayserispor Kulübü, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Korona virüs salgınına yakalanmasından ötürü geçmiş olsun mesajı yayınladı.
    Geçtiğimiz sezonlarda Hes Kablo Kayserispor'da da çalışan ve yeni sezonda Beşiktaş Teknik Direktörü olarak görev yapacak olan Sergen Yalçın'ın Covid-19 testinin pozitif çıkması sonrasında geçmiş olsun mesajı yayınlandı. Hes Kablo Kayserispor kulübünden yayınlanan mesajda "Geçmiş olsun Sergen Yalçın. COVID-19 testi pozitif çıkan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" denildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.