|   | 
  • Beşiktaş tribünlerinden Şenol Güneş'e sevgi seli


    Beşiktaş tribünlerinden Şenol Güneş'e sevgi seli
    Fenerbahçe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final karşılaşmasında kafası yarılan ve başına 5 dikiş atılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e siyah-beyazlı tribünler sevgi gösterisinde bulundu.

    Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe tribünlerinden atılan çakmakla başından yaralanan ve kafasına 5 dikiş atılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e siyah-beyazlı tribünlerden büyük destek vardı. Tribünler maç öncesinde tecrübeli teknik adama tezahüratlarda bulunurken, maçın son düdüğünün ardından Vodafone Park'ta daha yüksek sesle 'Şenol Güneş' sesleri yükseldi. Tecrübeli teknik adam tribünleri selamlarken, maç sonu 3'lüsünü ise Quaresma, Adriano, Medel ve son olarak da Tolgay Arslan yaptı. Maçın bitmesine karşın futbolcular ve Teknik Direktör Şenol Güneş uzun süre sahada kaldı ve taraftarları selamladı. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.