|   | 
  • Bilal'den İzlanda'ya sert yanıt


    Bilal'den İzlanda'ya sert yanıt

    İstikbal Mobilya Kayserispor futbolcusu Bilal Başacıkoğlu, İzlanda da milli takımımıza yönelik yapılan hakarete sert yanıt verdi. 
    Hollanda'nın Feyenoord takımından sezon başında İstikbal Mobilya Kayserispor'a transfer olan ve yurt dışında Türklere yönelik sergilenen davranışları en iyi bilenlerden birisi olan Bilal Başacıkoğlu, İzlanda'ya sert tepki gösterdi. 
    Bilal Başacıkoğlu, İzlanda ile Türkiye A Milli takımları arasında oynanacak müsabaka öncesinde havaalanında yaşanan terbiyesizlik ile ilgili olarak sosyal paylaşım sitesindeki hesabından tepki verdi. Emre Belözoğlu'na uzatılan temizlik fırçası fotoğrafını da paylaşan Bilal Başacıkoğlu, "Size gereken cevabı yarın takımımızın vereceğinden hiç şüphem yok şerefsizler" cümlesi kurdu 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.