|   | 
  • Bir Metamorfoz: Aday Olmanın Dayanılmaz Hafifliği


    Bir Metamorfoz: Aday Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
    Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği için seçim sathı mailine girdiğimiz şu günlerde yazarımız Cevahir Kadri aday olmanın ve insan olmaya adaylığın insan üzerindeki etkisini ve değişimini kaleme aldı. Kadri, “Bir Metamorfoz: Aday Olmanın Dayanılmaz Hafifliği” başlıklı bu haftaki yazısına “Seçim sathı mailine girdik, bugünlerde bazılarımızda bir telâş bir telâş. Kimisi cumhurbaşkanlığına -ki resmiyette adı öyle olsa da gerçekte “başkanlığa”- kimisi de milletvekilliğine; önce aday adayı, sonra aday olma, en nihayetinde de hedefledikleri makama halkın oyu ile hak ederek gelme düşüncesi ve telâşı içerisinde!.. Öğrenci kardeşlerimiz de sınavlarda ter dökmek üzere yollara çıkmış, ister ortaokul sonu olsun isterse lise. Onlar da iyi bir lise, iyi bir üniversitede okumaya adaylar! Rabbim herkese gönlünce versin, ülkemiz ve vatanımız, insanımız için hayırlısını nasip eylesin.” diyerek giriş yaptıktan sonra sonsuz bir hayatı kazanmaya aday olan insanın serüvenini anlattı.

    Cevahir Kadri’nin bu yazısını okumak için TIKLAYINIZ!




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.