|   | 
  • Birlik Vakfı 45. Şubesini Açtı


    Birlik Vakfı 45. Şubesini Açtı
    Başbakan Binali Yıldırım, Birlik Vakfının 45. şubesini Nevşehir’de hizmete açtı.

    Nevşehir Valiliğini ziyaretinden sonra Birlik Vakfı Nevşehir Şubesini ziyaret eden Başbakan Binali Yıldırım, kurdeleyi keserek Birlik Vakfını hizmete açtı. Başbakan Yıldırım, yaptığı konuşmada, “Birlik Vakfı Nevşehir şubesini açıyoruz. Birlik Vakfı önemli bir vakıftır. Adı üstünde birlik 80 milyonun birliği kardeşliği için ülkemizin yarınlarının korunması için fisebilillah memleketin her tarafında hizmet ediyorlar. Bu gün 45. Şubesini açıyoruz. İnşallah bu mekan güzel hizmetlere, ülkemizin kalkınması gelişmesi, kardeşliğimizin daha da pekişmesi için hizmetlere vesile olacak. Emeği geçen bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Kuruluşundan bu güne kadar hizmet veren bütün kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Mehmet Alacacı bu işin başından beri hizmet veriyor. Yaşar Karayel kardeşimiz aynı şekilde onlarda bu gün bu açılışta bizimle beraber” dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.