|   | 
  • Biten Şarja, Tramvayda Pratik Çözüm


    Biten Şarja, Tramvayda Pratik Çözüm

    Gelişen teknoloji birtakım sorunları da beraberinde getiriyor. Artık hayatımızın vazgeçilmesi olan cep telefonlarının şarjının bitmesi günümüz insanının en büyük korkularından birisi. Bunun için alternatif çözümler birbiri ardına gelmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete soktuğu yüzde yüz yerli tramvay araçlarında cep telefonunu şarj etme imkanı da sunuluyor.

    Yanında şarj cihazı kablosu bulunanlar, tramvay tutacaklarına yerleştirilen aparatlarla yolculuk boyunca telefonunu şarj etme imkanı buluyor.

    Uygulamanın çok yerinde olduğunu belirten vatandaşlar, gelişen teknolojiye ayak uyduran ve çözümler sunan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Gün boyu dışarıda olduğumuzda telefonumuzun şarjı her an bitebiliyor. Tramvaya bindiğimizde şarj etme imkanı buluyoruz. Böylece hem yolculuğumuzu yapıyoruz hem de telefonumuzu şarj etmek için bir yerlerde beklememiş oluyoruz. Çok pratik bir uygulama olmuş, emeği geçenlere teşekkür ederiz” diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.