|   | 
  • Borç verdiği kişi 'Para vermiyorum git kendini at' deyince...


    Borç verdiği kişi 'Para vermiyorum git kendini at' deyince...

    Kayseri'de alacak-verecek tartışması yaşadığı kişinin iddiaya göre, 'Para vermiyorum, git kendini at' sözleri üzerine bunalıma giren Gökhan K. (29), 14 katlı boş bir inşaata çıkarak, intihara teşebbüs etti. Olay yeri yakınında oyun oynayan çocuklar ise, yaşananları cep telefonları ile kaydetti.
    Olay, merkez Kocasinan ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi Bağdat Caddesinde bulunan 14 katlı boş bir inşaatın 10'uncu katında meydana geldi. İddiaya göre alacak-verecek tartışması yaşadığı kişinin 'Para vermiyorum, git kendini at' sözleri üzerine bunalıma giren mobilya işçisi Gökhan K., inşaatın penceresinden atlamak istedi. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine  110, 112 ve 155 ekipleri sevk edildi.  Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, Gökhan K'nın atlama ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemi aldı. Zaman zaman inşaatın penceresinden tek ayağını çıkaran Gökhan K. bir kadın polisin yoğun çabası sonrası bulunduğu yerden inerek, intihardan vazgeçti. Olay yeri yakınında oynayan çok sayıda çocuk ise, ellerindeki cep telefonu ile yaşananları kaydetti. İntihardan vazgeçen Gökhan K. ifadesi alınmak üzere Yenişehir Polis Merkezine götürüldü.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.