|   | 
  • Boş arazideki cenini, düşük yapan Suriyeli kadın gömmüş


    Boş arazideki cenini, düşük yapan Suriyeli kadın gömmüş
    Kayseri'de, boş arazide bulunan cenini, hastanede düşük yapan Suriye uyruklu V.A.'nın (19) gömdüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan ve ifadesinde "Hastanede düşük yaptım. Hastane görevlilerinden gömmek için aldım" diyen V.A., düşük yaptığı hastane kayıtlarından doğrulanınca serbest bırakıldı.

    Kocasinan ilçesi Beşparmak Mahallesi'ndeki otların arasında cenin olduğunu gören vatandaşlar, polisi aradı. Gelen polis ekipleri, yapılan incelemeyle 3 aylık olduğu tahmin edilen cenini, Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Yapılan araştırmalarr sonunda, polis, cenini hastanede düşük yapan Suriye uyruklu V.A'nın gömdüğünü belirledi.

    Gözaltına alınan V.A. polise verdiği ifadesinde, "Yaklaşık üç aylık hamileydim. Hastanede düşük yaptım. Hastane görevlilerinden gömmek için aldım. Evime yakın olan boş araziye gömdüm" dedi.

    Polis ekipleri, hastane kayıtlarından da Suriyeli kadının düşük yaptığını belirledi. V.A., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

    Gömülen cenin parçasının anne karnında öldüğü belirlendi

     Boş tarlada toprağa gömülü bulunan cenin parçasının 14 hafta 2 günlükken anne karnında öldüğü, hamileliğe doktorlar tarafından yasal bir şekilde son verildiği ve toprağa gömüldüğü belirlendi.
    Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Beşparmak Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda, tarlada bir ağacın altında şüpheli hareketler yapan şahsı gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler ağaç altında kazı yapıldığını fark edince inceleme başlattı. Ekipler, toprağa gömülmüş cenin buldu. Toprağın altından çıkarılan cenin, inceleme yapılmak üzere adli tıpa götürüldü. Adli birimlerden edinilen bilgiye göre; yabancı uyruklu şüpheli V.A.'nın 14 haftalık hamile olduğu, kanaması olması nedeniyle gittiği Kayseri Şehir Hastanesinde hamileliğe cerrahi müdahale ile doktorlar tarafından son verildiği, V.A.'nın ise cenin parçasını gömmek üzere görevlilerden aldığı öğrenildi. Uzmanlardan alınan bilgiye göre, V.A.'nın 14 hafta 2 günlük hamileliğinde bebeğin anne karnında öldüğü ve tıbbi kürtaj işlemi yapıldığı, anne karnındaki bebeğin henüz fetüs durumunda olduğu ve canlı doğmadığı, canlı doğması halinde yaşama kudretine sahip olmadığı belirtildi.
    Düşük doğumu gerçekleştiren V.A.'nın ifadesinde cenin parçasını gömmesi için kayınvalidesi V.E.'ye verdiği, V.E.'nin de cenin parçasını boş araziye gömdüğünü söylediği öğrenildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.