|   | 
  • BOZDAĞ'DAN MAHKEME HEYETİNE SERT TEPKİ


    BOZDAĞ'DAN MAHKEME HEYETİNE SERT TEPKİ
    Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, kendisine yumrukla saldıran kişinin mahkemece serbest bırakılmasına sert tepki göstererek "Yumruğu savcılar yeseydi ne olurdu acaba? diye sordu.

     CHP'li ya da savcılardan birine yumruk atılsaydı  durum  ne olurdu acaba? Bakan'a yumruk atılıyor ama mahkemece serbest bırakılıyor. Böyle, önüne gelen yumruk atar. Başkalarını cesaretlendirici bir karar bu. Umarım bu kararı veren hakim ya da savcılar umarım yumruk yemezler. Yediği zaman takip edeceğim. Bu olay kötü ama karar da kötü bir karar. Saldırgan yaptığından pişmanlık duymadığını söyledi. Nasıl duysun ki? Bir suç işliyor, ana muhalefet partisi alnından öpüyor, kahraman muamelesi yapıyor. Suç işlemeden önce hiç görmediği iltifatı suç işledikten sonra yapılmasından kaynaklanıyor. Suçu ve suçluyu himaye eden bir yaklaşım Türkiye siyasetine yakışmıyor.

    KAYNAK: HABER 7



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.