|   | 
  • Bu Benim Eserim Proje Sergisi


    Bu Benim Eserim Proje Sergisi
    İlköğretim öğrencilerine yönelik ,matematik ,fen bilimleri ,?Bu Benim Eserim? bölge proje sergisi Kadir Has kongre merkezinde açıldı.

    Kayseri, Aksaray, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat illerinden toplam 80 proje sergilenecek. 
    Bu yıl 9?uncusu düzenlenen bölge sergisine Vali Vekili M. Emin Avcı, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz ,İl Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileri ,Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımının ve halk oyunlarının ardından , saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.
    Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, "Bin 200 proje içerisinden bugün burada 80 tanesi sergilenecektir. Buradan 9 adet proje Ankara?da yapılacak Türkiye finalinde yarışacak. Günümüz eğitim-öğretim modeli proje tabanlı olacaktır, öğrencilerimiz yaparak ,yaşayarak öğreneceklerdir. Bu konuda ilimizde uygulamaya başladığımız ?STEM? projesi eğitim sistemimizin can damarı olacaktır. İdarecinin başarısı ,öğretmenin başarıdır. İlimizde ?STEM? projesinde bizlere desteklerini esirgemeyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki?ye ve Organize Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Has yüncü? ye teşekkür ederim.? dedi.
    Açılışın ardından Vali Vekili M. Emin Avcı ve İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Stantları gezerek öğrencilerin hazırlamış oldukları projeleri incelediler.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.