|   | 
  • Bu Devirde Böyle İnsanlar Da Varmış”


    Bu Devirde Böyle İnsanlar Da Varmış”

    Park ettiği aracını yerinden çıkarırken yanındaki araca hafifçe sürten aracın sahibi çarptığı aracın  sahibine ulaşamayınca çözümü aracın ön camına not bırakarak buldu. Notu gören ve okuyan vatandaşlar ‘bu devirde böyle insanlar da varmış’ dedirtti.

    Serçeönü Mahallesi Ahmet Paşa Caddesi üzerinde meydana gelen olayda aracıyla park halindeki araca hafifçe sürten ve ufak çapta hasara neden olan Ahmet Ö. insanlık bunu gerektirir dedirten bir davranışa imza attı.

    Çarptığı aracın ön cam sileceğine bir not bırakan Ahmet Ö. “Arka sağ tampona sürtme oldu. Size ulaşamadım” notunu düştü ve tamir için kendisine ulaşması için telefon numarasını verdi.

    Ahmet Ö.’in bu hassas davranışını takdirle karşılayan vatandaşlar ise tepkisini “bu devirde böyle insanlar da varmış” diyerek dile getirdi.  



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.