|   | 
  • Bu Gidiş Nereye?


    Bu Gidiş Nereye?
    İstikbal Mobilya Kayserispor mum gibi eriyor. İçeride dışarıda istikrarlı bir şekilde puan kaybetmeye devam eden sar-kırmızılılar ağır Göztepe yenilgisiyle en son sıraya indi.

    Geçen sezon düşme hattındaki takımı, üstelik de transfer yasağı olduğu için oyuncu takviyesi yapamadan ligin dibinden çekip çıkartan Hikmet Karaman, bu yıl sadre şifa olamadı. 7 haftalık tablo içler acısı, henüz galibiyet yok. 3 beraberlikten gelen 3 puan ve 4 de yenilgi. Üstelik dördüncü yenilgi 4-0. Daha önceki 6 lig maçında sadece 2, evet yazıyla iki gol atabilen Göztepe, tam 4 gol birden attı renktaşına ve İM Kayserispor’u iyiden iyiye kaosun içine itti. 
    Skorlar elbette kötü ama oynanan oyun daha kötü. Direnç yok, mücadele yok, hücum yok, gol pozisyonu yok ve sonuç olarak gol hiç yok. Bakışlar ürkek, boyunlar bükük, ufuk karanlık. İM Kayserispor’un maçları, rakip takımın hücum oyuncuları ile kaleci Lung’un arasında geçiyor artık. Bugün 4 gol yiyen tecrübeli eldiven, bir o kadar da kurtardı. Yoksa lig tarihine geçecek bir skor olabilirdi tabelada. Geçen hafta da öyleydi, ondan önceki hafta da. Takımda Lung’un dışında ayakta kalan oyuncu yok. Herkes tel tel dökülüyor. Elalemin aldığı yabancılar takımlarını sırtlarken bizimkiler, tribündeki seyirci gibi, köşesini yazan gazeteci gibi, locadan maç izleme keyfi süren yönetici gibi sadece izliyor maçı. Nereden bulundu, kaç para verildi bunlara insanın ister istemez sorası geliyor tabi. 
    Geçen hafta istifa eden ancak ikna edildiği söylenen Hikmet Karaman’ın bu saatten sonra takıma vereceği bir şey olduğu kanaatinde değilim. Hocanın geçen yılki yaptıklarına ‘eyvallah’, ancak futbolda dün yoktur. Milli takım arası da verilmişken bir an önce hoca değişikliğine gidilip yeni hocayla çıkış aranmalı. Aksi takdirde makas açılır ve yakalamak imkansız hale gelir. Bir kere düştün mü zaten elinden tutan da olmaz. Kendimizi çok daha başka yerlerde buluruz alimallah. 
    Futbol Profesörü



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.