|   | 
  • Bu Görüntü Sivas Caddesi’ne Yakışmıyor


    Bu Görüntü Sivas Caddesi’ne Yakışmıyor

    Kayseri’nin en işlek ve gözde ana arterlerinden birisi olan Sivas Caddesi üzerindeki metruk benzin istasyonu, çirkin görüntüsü ve tehlike oluşturan yapısı ile tepki çekiyor.

    Sivas Caddesi Fuzuli Kavşağı’nda cami, market ve AVM arasında kalan ve bir süredir işletmeye kapalı olan eski benzin istasyonu, hem görsel kirlilik oluşturuyor hem de tehlikeye davetiye çıkartıyor.

    Uzun zamandır kullanılmayan ancak eskimiş pompaları ve dökülmeye yüz tutan çatısı halen ayakta olan eski benzin istasyonunun bir an önce kaldırılmasını isteyen vatandaşlar, “Kayseri’nin en işlek caddesinde, üstelik de etrafında bulunan cami, market ve AVM nedeniyle işlek bir yaya sirkülasyonunun üzerinde olan bu eski benzinlik bir an önce kaldırılmalı. Hem çirkin bir görüntü arz ediyor hem de gün geçtikçe deforme olan aksamlarıyla tehlikeye davetiye çıkarıyor. Yetkililerden konuya el atmalarını istiyoruz” diye konuştu.

    Şimdilerde otopark olarak kullanılan metruk benzin istasyonu hakkında yetkili birimlerin nasıl bir tedbir alacağı merakla bekleniyor.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.