|   | 
  • Bu hafta vizyona giren filmler


    Bu hafta vizyona giren filmler
    Bu hafta beyaz perdede yine yerli ve yabancı birbirinden keyifli filmler sinemaseverlerle buluştu. Bizde sizler için beğeneceğinizi umduğumuz 4 yeni film seçtik.

    Sizler için seçtiğimiz İlk filmimiz yerli bir yapım olan ‘Hep Yek’. Hepimizin çok sevdiği ve yakından takip ettiği Fırat Tanış’ı başrolünde gördüğümüz ‘Hep Yek’, bir komedi filmi ve bizleri çokça güldüreceğe benziyor. 

     

    Yerli yapım bir komedi filmin yapımcılığını ve dağıtımcılığını Roll Caption firması üstleniyor. Fırat Tanış, Gürkan Uygun, İnan Ulaş Torun ve Gökhan Yıkılkan'ın başrollerinde oynadığı filmin yönetmeni Ali Yorgancıoğlu. Hep Yek'in senarist koltuğunda Alper Erze, Suat Özkan, Bilal Kalyoncu oturuyor. 

     

    Bir diğer filmimiz ise Ip Man 3. Serinin merakla beklenen üçüncü filmi. Birbirinden heyecanlı dövüş sahneleri ve doyasıya aksiyon sinema salonlarında sizleri bekliyor.

     

    Bu hafta sizin için seçtiğimiz yapımların içinde, ünlü çizgi roman kahramanı ‘Kötü Kedi Şerafettin’ de var. Kötü Kedi Şerafettin ve mahallesindeki renkli karakterlerinin maceraları gülmekten yine kırıp geçirecek gibi görünüyor. Sıradan bir Mart sabahında, kötü kedilerin en kötüsü, anti-kahraman Kötü Kedi Şerafettin, kadim yancıları Fare Rıza ve Martı Rıfkı ile mangal hazırlığındadırlar. Fakat evdeki hesap çarşıya uymaz… Zira Şero, aynı gün, babası Tonguç tarafından evden kovulur, bir dizi düşmanının saldırısına uğrar. Hayatında ilk kez aşık olur dahası baba olduğunu öğrenir (tabii ki bunu kabullenmez!). Sorunların çözümü ise Rıza’dan gelir: Bundan böyle hayvan değil, insan gibi düşüneceklerdir! 

     

    Film, çizgi roman serisi olarak tanıdığımız ve Bülent Üstün’ün karekteri Kötü Kedi Şerafettin ve mahallesindeki renkli karakterlerinin maceralarını beyazperdeye taşıyor. Senaryosu Levent Kazak ve Bülent Üstün tarafından kaleme alınan filmde Şerafettin’in seslendirmesini Uğur Yücel gerçekleştirirken, diğer karakterleri Demet Evgar, Güven Kıraç, Okan Yalabık, Gökçe Özyol, Ayşen Gruda, Cezmi Baskın, Yekta Kopan, Ahmet Mümtaz Taylan gibi ünlü isimler seslendiriyor.

     

    Bu hafta vizyona giren son film de yine bir yerli yapım ‘Temel İle Dursun İstanbul’da’ İhsan Taş imzasıyla sizlerle buluşuyor. 

     

    Karadeniz’den İstanbul‘a Dursun’un yalanlarına inanıp yollara düşen Temel çok geçmeden İstanbul’a gelir fakat durum hiç de Dursun’un anlattığı gibi değildir. Temel, Dursun’a kızsa da yapacağı hiçbir şey yoktur. Temel karısı Fadime’den korktuğu için daha geriye de dönemez ve Temel'in İstanbul macerası komediye dönüşür.

     

    Yönetmenliğini ve senaristliğini İhsan Taş'ın üstlendiği komedi filminde Wilma Elles, Alay Cihan ve Tahsin Taşkın başrollerde oynuyor. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.