|   | 
  • Bu kez rakip oldular


    Bu kez rakip oldular

    Spor Toto Süper Ligin 30.haftasında Kayseri’de oynanan İstikbal Mobilya Kayserispor ile Aytemiz Alanyaspor maçında genç Emre Demir ile Ceyhun Gülselam bu kez rakip oldular. 
    2012-2013 sezonunda İstikbal Mobilya Kayserispor forması giyen Ceyhun Gülselam, Sarı-Kırmızılı formayı giydiği dönemde genç Emre Demir seremonide önünde yer almıştı. 
    2018-2019 sezonunda A takıma kadar yükselen ve geleceğin yıldızı olarak gösterilen 2004 doğumlu Emre Demir, bir dönem Kayserispor forması giyen şimdi ise Aytemiz Alanyaspor forması giyen Ceyhun Gülselam ile bir birlerine rakip oldular. Maç öncesi saha içinde genç oyuncu Emre Demir, Ceyhun Gülselam’ın yanına giderek, 2012-2013 sezonunda çekilmiş olan fotoğrafı gösterdi. Ceyhun Gülselam saha içinde genç futbolcu ile sohbet ederek bu kez seremonide değil, yan yana fotoğraf çekinerek bu anı ölümsüzleştirdiler. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.