|   | 
  • Bu Maçı Alacağız Başka Yolu Yok


    Bu Maçı Alacağız Başka Yolu Yok
    Kayserispor, yarın oynanacak maçın hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Sarı kırmızılı ekip yarın 19.00?da oynanacak olan karşılaşmayı kazanmak zorunda. Kayserispor, ÇAYKUR Rizespor?u mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırmak istiyor

    Süper Lig?de kalma mücadelesi veren Kayserispor yarın ÇAYKUR Rizespor?u konuk edecek. Süper Lig?de kalma yolunda en önemli, karşılaşmaya çıkacak olan Kayserispor, bugün yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacak. Yarın oynanacak olan karşılaşmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Kayserispor menajeri Süleyman Hurma, ÇAYKUR Rize maçının ligdeki konumu belirleme açısından belirleyici olacağını söyledi. Rize maçı öncesinde galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söyleyen Hurma, ?İçinde olduğumuz durum çok açık. Kazanıp ligde kalma yolunda umutlarımızı artıracağız. Futbolcularımıza güvenimiz tam? şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.